Helsinki-Seura on aloittanut julkaisujensa muuttamisen sähköiseen muotoon. Ensimmäisenä on digitoitu vuonna 1936 julkaistu Entisaikain Helsinki ‑julkaisusarjan ensimmäinen osa. Sen julkaisi Hel­sin­gin Historia­yhdistys, jonka tavoitteena oli tukea Helsingin historian tieteellistä tutkimustyötä ja järjestää esitelmätilaisuuksia. Historiayhdistys yhdistyi vuonna 1946 Helsinki-Seuraan, joka yhä julkaisee Entisaikain Helsinki ‑sarjaa. Entisaikain Helsinki I on luettavissa verkossa Seuran kotisivulla:

Helsinki-Seuran vuonna 1949 julkaisema, Eino E. Suolahden kirjoittama Helsingin neljä vuosisataa julkaistiin Helsingin 400-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Vuonna 1938 julkaistu Helsingfors i forna tider I.

Mikko-Olavi Seppälä, Sauli Seppälä, Taneli Eskola, Martti Helminen, Mauno Häyrynen (toim.): Kaivopuisto. Entisaikain Helsinki XVIII, Helsinki-Seura – Helsingfors-Samfundet. 2008. Ulkoasu: Mika Huovinen / Oy Graaf Ab.