Helsinki-Seuran jäsenet ovat tervatulleita Eduskuntataloon maanantaina 5.3. Kaikkien tunteman, vuonna 1931 valmistuneen rakennuksen kunnostustyöt saatiin päätökseen viime vuonna. Jo vuonna 1924 järjestetyn arkkitehtikilpailun voitti Oratoribus-niminen työ ja arkkitehti J. S. Sirén sai lopullisen suunnittelutyön tehtäväkseen. Näemme entisöityjä ja ehostettuja tiloja sekä Eduskunnan taideteoksia. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä ja ilmoittautuminen on ehdottoman sitova, koska joudumme antamaan hyvissä ajoin osallistujien nimet eduskuntaan. Ryhmiä on yhteensä kolme ja sisään otetaan klo 14–14.30 välisenä aikana.

Paikalle on saavuttava klo 13.50.

Aluksi on turvatarkastus. Sisään kulku on pääportaiden pohjoispuolella. Vierailu kestää noin tunnin. Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat toimintaohjeet saapumista ja itse vierailua koskien. Vierailu kestää noin tunnin.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen Eduskuntataloon ja Marmoripalatsiin on yhdistetty.

Ilmoittaudu maanantaina 26.2. klo 13–15 välillä puhelimitse numeroon 040-251 5758. Sähköpostitse osoite: toimisto(at)helsinkiseura.fi.

HUOM! Koska molemmat kohteet ovat suosittuja, voit tasapuolisuuden mukaisesti osallistua ensisijaisesti vain toiseen kohteeseen. Kerro siis ilmoittautuessa kumpaan kohteeseen ensisijaisesti haluat tutustua.