Helsinki-Seura on saanut harvinaisen tilaisuuden vierailla yhdessä kantakaupungin viehättävimmistä huviloista, taidemaalari Jorma Heleniuksen yksityiskodissa ”Sinisessä huvilassa”. Huvila avaa meille ovensa tiistaina 30.5. klo 16. Tutustumme ensin taloon, jonka jälkeen meille esitellään talossa oleva galleria talon isännän johdolla. Lisäksi kuulemme rakennuksen sekä alueen historiasta yleensäkin. Lopuksi halukkaat voivat jäädä talon alakerrassa olevaan kahvilaan omalla ajallaan. Vierailu on jäsenistölle maksuton. Tapaamme osoitteessa Linnunlauluntie 11. Paikalle pääsee helposti kävellen Hakaniemen torilta Kaupunginteatterin ohi ja ratapihan ylittävän sillan jälkeen.

Mukaan mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta jäsentä. Ilmoittautumiset rekisteröidään 24.5. alkaen ja samana päivänä on myös ilmoittautuminen puhelimitse klo 14–16 numerossa 040-1358508.