Liity hyvään Seuraan!

Liityttyäsi voit osallistua seuran jäsenkunnalle tarkoitetuille retkille ja muihin tilaisuuksiin. Jäsenmaksu on 20 euroa ja ainaisjäsenyys 340 euroa. Nykyisin seuralla on yli 500 jäsentä.

Jäsenedut

Jäsenenä saat jäsenkirjeen ja sen mukana kutsuja mielenkiintoisiin paikkoihin asiantuntijoiden opastuksella. Saat myös alennuksia seuran julkaisuista. Liittymislahjana saat Rolf Martinsenin toimittaman teoksen Sydän on hyvä, joka sisältää Zachris Topeliuksen Helsingfors Tidningar -sanomalehden toimittajana kirjoittamia lehtiartikkeleja 1830-luvulta.

sydan

Liittymislomake

Tilaan jäsenyyden lahjaksi

Helsinki-Seura
Runeberginkatu 6b B 20

www.helsinkiseura.fi
toimisto@helsinkiseura.fi
puh. 040 251 5758

Helsinki-Seuran toimisto sijaitsee Etu-Töölössä, osoitteessa Runeberginkatu 6b B 20. Seuran toiminnanjohtaja on tavattavissa toimistolla sopimuksen mukaan. Toimistolla voit ostaa kirjoja ja noutaa liittymislahjasi. Voit myös sopia erikseen ajan toimistovierailulle.