Liity hyvään seuraan!

Liityttyäsi voit osallistua seuran jäsenkunnalle tarkoitetuille retkille ja muihin tilaisuuksiin. Vuoden 2015 jäsenmaksu on 20 euroa ja ainaisjäsenyys 340 euroa.

Jäsenedut

Jäsenenä saat jäsenkirjeen ja sen mukana kutsuja mielenkiintoisiin paikkoihin asiantuntijoiden opastuksella. Saat myös alennuksia seuran julkaisuista. Liittymislahjana saat Rolf Martinsenin toimittaman teoksen Sydän on hyvä, joka sisältää Zacharias Topeliuksen Helsingfors Tidningar –lehden toimittajana kirjoittamia lehtiartikkeleja 1830-luvulta.

sydan

Liittymislomake

Tilaan jäsenyyden lahjaksi

Helsinki-Seura
Runeberginkatu 6 B 20

www.helsinkiseura.fi
toimisto [a] helsinkiseura.fi
puh. 040 251 5758

Helsinki-Seuran toimisto sijaitsee Etu-Töölössä, osoitteessa Runeberginkatu 6b B 20. Seuralla on osa-aikainen toiminnanjohtaja / sihteeri, joka on tavattavissa sopimuksen mukaan. Voit silloin tulla ostamaan kirjoja ja noutamaan liittymislahjasi. Voit myös sopia erikseen ajan toimistovierailulle.