Puheenjohtajan tervehdys

Syyskaudella, lokakuun alussa, käynnistyy jälleen perinteinen luentosarja. Nyt on teemana ”Nouse Helsinki” ! Helsingin rakennuspiirustuksia arkistojen kätköistä esittelevät eri arkistojen asiantuntijat. Viime syksynä Kansallisarkiston vanha tutkijasali täyttyi keskiviikkoiltaisin, välillä ääriään myöten. Tuolloin teemana oli Helsingin vanhat vähemmistöt, saksalaisista tataareihin. Tärkeä osa pääkaupungin elämää.

Yleisöluennot ja Helsinki-aiheiset julkaisut ovat kuuluneet Helsinki-Seuran ohjelmaan jo 30-luvulta alkaen. Tämä toiminta jatkuu – monipuolinen työ Helsingin ja helsinkiläisten hyväksi. On ollut hienoa havaita, että kiinnostusta riittää seuran toimintaa kohtaan. Tervetuloa mukaan joukkoon !

Martti Helminen, Puheenjohtaja